УЛОВЕТЕ ВСЕКИ САНТИМЕТЪР ОТ ВАШИЯ СВЯТ

Все още ли предпочитате да сменяте очилата си за различни дейности?

Свикнали ли сте да вършите няколко неща наведнъж, като бързо преминавате от една дейност към друга? Усещате ли ограничение в зрението си на близко разстояние?

При Varilux X Series се възползвате от един чифт очила за всички разстояния и ПОДОБРЕНО ЗРЕНИЕ на „ръка разстояние“. Вече не се налага да местите главата си, за да откриете правилната зрителна зона! Насладете се на подобрена ефективност, когато вършите няколко задачи наведнъж на близко разстояние и улавяйте безпроблемно всички детайли.

Varilux X Series

КАКВО СМЯТАТ ХОРАТА, НОСЕЩИ VARILUX X SERIES:

„Изключително удобни и осигуряват отлично зрение“

„Бях приятно изненадана от визуалния комфорт, имам предвид яснотата на стъклата и колко бързо се приспособих към тях, когато ги сложих“

VARILUX X SERIES

Стъкла, които са тествани и одобрени от хора по цял свят. Гарантирани предимства са лесен достъп до зрителната зона на близко разстояние, както и бързата и лесна адаптация.

Varilux X SeriesВсички стъкла Varilux X Series са с гаранция от Varilux и включват сертификат за автентичност.

НАЙ-ДОБРИТЕ ОПТИЦИ РАБОТЯТ СЪС СТЪКЛА VARILUX

Стъклата Varilux изискват редица задълбочени измервания, преди да бъдат монтирани в избраната от Вас рамка. Правилното поставяне е ключово за Вашето удовлетворение. Така че стъклата Varilux X Series се продават единствено от квалифицирани оптици, които са обучени от екипа на Varilux за гарантиране на най-доброто поставяне.

НОВ СВЯТ, НОВИ ИЗИСКВАНИЯ

Независимо дали тази година навършвате 45, 48 години или повече, Вие принадлежите към хората, които наричаме Поколение X. Активни, вършещи няколко неща наведнъж, препускащи от едно задължение към друго, Вие сте наистина различни от предишните поколения, тъй като живеете в свят, който се движи с много по-бързо темпо.

 

НАЙ-НАПРЕДНАЛИТЕ VARILUX СТЪКЛА

 

Varilux X Series

УЛОВИ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ НА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ И ОТВЪД!

 

Varilux X Series

ПОДОБРЕНО ЗРЕНИЕ

Varilux X Series са най-добрите прогресивни стъкла на Varilux, които Ви дават възможност безупречно да улавяте всички детайли на ръка разстояние и по-далеч, с висока прецизност.

Ще се насладите на впечатляваща яснота, отлично зрение без прекъсване и плавност при преминаването от близко към далечно разстояние.

Стъклата от Varilux X Series значително намаляват нуждата да движите главата си, за да търсите идеалната позиция.

Varilux X Series

НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ЗРЕНИЕТО НА БЛИЗКО РАЗСТОЯНИЕ

Обществото ни се развива, същото се случва и със зрителните Ви навици. Промениха се стойката Ви и начинът, по който гледате на обектите близо до Вас – вече плъзгате с пръст по смартфона, а след това посягате към чашата си и поглеждате часовника си.

Накратко – всичко, което е наистина важно, се случва близо до Вас.

Като отчита днешното ново зрително поведение, екипът от експерти на Varilux предефинира зрителното измерение на близко разстояние, без да се налагат компромиси.

КОМБИНАЦИЯ ОТ 3 РЕВОЮЛЮЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

РЕВОЛЮЦИЯ В ТЕХНОЛОГИЯТА НА СТЪКЛАТА.

Структурата при изчислението на стъклото е изцяло променена, за да Ви позволи да се насладите на равновесие при движение.

РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ ФИЗИОЛОГИЧНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ.

Вземат се предвид физиологичните разлики между двете очи, за да бъдат произведени стъкла, които гарантират широко поле на зрение.

РЕВОЛЮЦИЯ В ДИЗАЙНА НА ЛЕЩИТЕ.

Технологията Xtend при Varilux X Series осигурява най-високото съответствие спрямо визуалните нужди на потребителите на „ръка“ разстояние, което не е постигано никога до сега с прогресивни стъкла.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ПРЕДЛИЖЕНИЕ!

За да приспособят стъклата Varilux X Series перфектно към ежедневието Ви, попитайте Вашия оптик за опцията NVB (поведението при зрение на близко разстояние) и измерването „Eyecode“!

ЛЕСНО КАТО ДЕТСКА ИГРА. УЛАВЯЙТЕ БЕЗПРОБЛЕМНО ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ.

Ще Ви отнеме само няколко минути или най-много 1 ден, за да се приспособите към Вашите нови стъкла Varilux X Series. Препоръчваме да ги носите през цялото време, за да оптимизирате адаптацията, особено ако досега не сте използвали очила. Ако се нуждаете от повече от няколко дни, не се колебайте да посетите Вашия оптик.