Оптика Вижън Кеър – Няма невъзможни неща!

Оптика Вижън Кеър – Няма невъзможни неща!

Зрението Ви ще е брилянтно, а очилата Ви – съвършено бижу!

С радост и нескрита гордост вече можем да споделим, че клиентите на оптика Вижън Кеър – Варна имат предимството да получат корекция на зрението и очила, изработени прецизно до съвършенство, благодарение не само на нашите умения и опит, но и на уникалната високотехнологична, безкомпромисно прецизна апаратура, с която разполагаме – последно поколение NIDEK – световен лидер в офталмологичните измервателни и обработващи апарати!
Очилата Ви ще бъдат изработени на последно поколение робот NIDEK, за който няма невъзможна изработка и ще превърне очилата Ви в едно истинско бижу.

 

Неговите възможности са неограничени и дори позволява да Ви поглезим с поставяне на кристали Swarovski в стъклата на очилата ви, да изработим фасет като диамант или да намалим допълнително периферната дебелина на стъклата при по-високите диоптри!
Диоптрите на очилата Ви ще бъдат измерени на последно поколение диоптромер NIDEK.

Диоптрите на очите Ви ще бъдат измерени на последно поколение TONOREF III на NIDEK

Можем да измерим Вашия диоптър прецизно чрез поредица от тестове, които ще уточнят градуса на Вашия астигматизъм, комфортните за Вас стойности, проверка на бинокулярно зрение, пространствено зрение, прозрачност на вътреочните лещи и стъкловидно тяло, измерване на вътреочно налягане, преизчислено в зависимост от дебелината на роговицата, измерване на радиус на роговицата за перфектно напасване на меки контактни лещи и др., без да е необходимо разширяване на зениците. Ако установим отклонение на някои от показателите, ще Ви пренасочим към офталмолог за назначаване на терапия!

И не на последно място ние Ви гарантираме и прецизен ремонт на Вашите очила, разбира се, когато той е възможен, включително точкови, плазмени заварки с единствения по рода си апарат ORION 200i2 без излишно нагряване и обгаряне на околните повърхнини.


Заварки на титанови рамки

Така можете да разчитате на един затворен цикъл на грижа за Вашето зрение – внимателно отношение, подробно обяснение, индивидуално решение на зрителния Ви приблем, перфектна рефракция, прецизна изработка …. и при необходимост – бърз и качествен ремонт!

ВИЖЪН КЕЪР – различната оптика! Елате и вижте разликата!