Ние можем да подобрим качеството ти на живот!

44% от хората, носещи контактни лещи изпитват дискомфорт! Дискомфортът е причина номер 1 за отказване от контактните лещи, затова за нас е много важно да открием проблема и да го отстраним, за да осигурим комфорт на клиента. Някои от хората, които носят контактни лещи смятат, че е нормално да изпитват определени дразнения от наличието на контактни лещи в очите и се примиряват с това, като не го споделят с нас, което е голяма грешка. Много важно е, когато дойдете в оптика Вижън кеър, да споделите своите усещания, за да можем да ви помогнем и да разрешим проблема! Няколко са факторите, които са важни за правилното напасване на контактни лещи и това сме описали подробно в страницата ни за контактните лещи. По-долу ще фокусираме вниманието ви върху контактните лещи DAILIES TOTAL 1 – първите и единствени контактни лещи с воден градиент! В оптика Вижън кеър ще ви дадем възможност да ги изпробвате и сами да направите разликата от досегашните ви лещи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОНТАКТНИТЕ ЛЕЩИ С ВОДЕН ГРАДИЕНТ DAILIES TOTAL 1

 

Контактните лещи DAILIES TOTAL 1 са първите и единствени лещи с воден градиент с повишаващо се водно съдържание от 33% в ядрото на лещата и достигащо до над 88% на повърхността на лещата, което означава, че по повърхността си лещата няма силикон, а е изградена изцяло от гел с с водно съдържание, доближаващо 100%. Резултатът е контактна леща, която се грижи очите да са винаги влажни, бели и здрави и осигурява недостигнат от никоя друга контактна леща комфорт дори и след 12 часа употреба.

Край на компромисите!

DAILIES TOTAL 1 съчетава изключителна кислородна преносимост с продължителна лубрикация за здрави очи и несравним комфорт в края на деня. Уникалният дизайн на контактните лещи с воден градиент DAILIES TOTAL 1 се харктеризира с голяма разлика във водното съдържание в ядрото на лещата и по повърхността, за разлика от другите контактни лещи, при които водното съдържание е еднакво в цялата леща.

Високото водно съдържание на повърхността на лещата осигурява копринена, ултра гладка и нежна повърхност, а резултатът е изключителен комфорт при носене дори след 12 часа употреба. Намалява се взаимодействието и триенето с нежната очна тъкан. Ниското водно съдържаниев ядрото на лещата осигурява превъзходна кислородопреносимост, а резултатът е бели и здрави очи.

ЛУБРИКАЦИЯ

Лубрикацията е противоположната характеристика на триенето. Колкото по-висока е лубрикацията, толкова по-малък е коефициентът на триене. Високата лубрикация помага за минимизиране на триенето между контактната леща и деликатната очна тъкан. Въпреки броя на факторите, които влияят върху комфорта, скорошни проучвания показват, че лубрикацията е един от най-важните. Ние мигаме и и клепачите трябва да преминават по повърхността на контактната леща около 14 000 пъти през деня, в периода, в който носим лещата.
Овлажняемостта на контактните лещи с воден градиент DAILIES TOTAL 1 запазват 100% от началната си лубрикация,т.е. окото получава стабилна лубрикация за продължителен комфорт до края на деня.

КОМФОРТ

– 100% от участниците в клинично проучване са съгласни, че контактните лещи с воден градиент DAILIES TOTAL 1 са толкова комфортни, че не се усещат по време на носене.
– 99 % от участниците в проучването са съгласни, че DAILIES TOTAL 1 са по-комфортни в края на деня, в сравнение слещите, които носят в момента.
В оптика Вижън кеър ще получите уникалната възможностда изпробвате продукт, който изцяло ще промени начина, по който се възприемат контактните лещи. Така ние ще сме сигурни, че можете да продължите да се наслаждавате на свободата без очила, когато начинът Ви на живот го изисква.

В оптика Вижън кеър ще Ви предложим и напасване с мултифокални контактни лещи с воден градиент DAILIES TOTAL 1. Пресбиопията просто се случва, но тя вече не е проблем за хората след 45 години – вече може да се преодолее сухотата в очите, дразненето и в същото време да виждате перфектно на всички разстояния.

Запишете си час за напасване на контактни лещи, като разчитате на нашите подробни обяснения, дългогодишен опит в напасването на контактни лещи и желанието ни да подобрим качеството Ви на зрение и живот!