Oт началото на месец Oктомври двата оптични гиганта в света и основни партньори на оптика Вижън кеър Варна – Essilor и Luxottica се сляха и вече са EssilorLuxottica.

Обединявайки над 150 години иновации, оперативно съвършенство, предприемачески дух и международно мислене, EssilorLuxottica разработва инновативни решения за грижа за зрението и очила, за да отговори на променящия се начин на живот на съществуващите потребители, като изобретява нови начини за достигане до 2,5 милиарда души, които страдат от проблеми със зрението и 6 милиарда души, които не предпазват очите си от вредни лъчи. Новата компания комбинира знанията и уменията на два бранда пионери в индустрията, единият в модерните технологии за изработка на стъкла, и другия в изработката на емблематични очила, за да предложи безпрецедентен набор от всеобхватни решения за потребителите и професионалистите в областта на очилата.

С общи продажби от над 16 милиарда евро през 2017 г. и близо 150 000 служители, EssilorLuxottica е тук, да се възползва от възможностите за растеж, произтичащи от силното търсене на пазара за грижа за зрението и очилата, дължащо се на нарастващата нужда от коригиращи и защитни очила и нарастващото търсене за силни марки.

Като официален партньор на EssilorLuxottica, Вижън кеър Варна гарантира на всички свой клиенти, че ще се докоснат до безпрецедентно съвършенство в оптичното производство.