За Нашата Оптика

Оптика Вижън Кеър отвори врати във Варна в един слънчев майски ден през 2003-та година. Както често става, всичко започна с една идея – да предложим качествени продукти, индивидуално професионално, честно и приятелско отношение към всеки клиент. От тогава се стремим да бъдем верни на този принцип, а хилядите клиенти, които ни се довериха и останаха впечатлени и доволни, са доказателство, че се справяме успешно. Продължаваме да се грижим за всеки наш клиент с много внимание, защото ние не предлагаме просто очила и лещи, а изключителна грижа за всеки един от Вас!
Първо внимателно ще Ви изслушаме и обсъдим Вашия случай и заедно ще намерим най-доброто решение! За нас всеки клиент е специален и затова подхождаме индивидуално към всяко запитване или проблем. В уютната атмосфера на оптика Вижън кеър, освен че ще коригираме перфектно Вашето зрение, ще се погрижим да изглеждате прекрасни и неповторими, да имате самочувствието, че носите качествен продукт и моден аксесоар, който Ви прави удивително уникални и привлекателни!
За най-добрата грижа за Вашето зрение в оптика Вижън кеър на разположение е първият в България апарат Tonoref III на японската компания NIDEK – лидер в измервателната техника.
TONOREF III съчетава функциите предлагани от авто-рефрактометър, безконтактен тонометър, авто-кератометър и безконтактен пахиметър в едно устройство.
Nidek е първият производител, който въвежда всички тези функции в един уред, който измерва клинично важни параметри с висока точност.
С TONOREF III, могат да се извършват комплексни измервания бързо и лесно, без компромиси в клиничната ефективност и комфорта на пациента.
В оптика Вижън кеър измерваме с безупречна точност вашите диоптри, вътреочно налягане (с цел превенция на глаукома), радиус на роговицата (за максимално точно напасване на контактни лещи), обем на акомодацията (способността на очите да фокусират близки обекти) и проверяваме бистротата на вътреочните лещи.
Уредът позволява автоматично изчисляване на коригираното вътреочно налягане, като използва данни от дебелината на роговицата и субективното вътреочно налягане.
Вече разполагаме и с един от най-усъвършенстваните импулсни заваръчни уреди в света – Orion 200i2. Уредът е пълноценен, прецизен заварчик със скоростта на лазер, съчетаващ гъвкавост, мощност и лекота на заварките. Клиентите на Вижън кеър вече могат да се възползват и от ремонти при счупване (в зависимост от счупването).

Ние сме различната оптика!

Елате и вижте разликата!

  • Диоптрични Очила
  • Слънчеви Очила
  • Контактни Лещи и Разтвори
  • Зрителни Тестове
Vision Care Varna
Vision Care Varna
Vision Care Varna
Vision Care Varna

Отворени сме 6 дни в седмицата

от 10:00 до 18:30 (делнични дни) и до 14:00 (Събота)

Бързи поръчки

Изработка на диоптрични очила за 30 минути

Ние сме сертифицирани оптици

Вижте нашите сертификати

Условия за корпоративни клиенти

Издаваме данъчни фактури

Прецизни ремонти и корекции

Напасване, подмяна на наносници и винтчета

Гаранция

Гаранция за оригинален продукт

Запознайте се с нашите специалисти

Пламен Петков

Пламен Петков

Управител – Оптик