Какво Казват Нашите Клиенти за Нас

Невероятно обслужване на изключително високо, дори за Европа ниво ! Обърнаха огромно внимание на майка ми при определянето на диоптър, избора на рамки и стъкла . Всичко беше изработено в срок . Не се учудвам, че имат толкова висока оценка сред клиентите си, със сигурност е заслужена ! Не мисля, че някога бихме ползвали услугите на друга оптика
Никола Стоев

Отлични професионалисти! Много добро отношение към клиента – любезни, търпеливи и отзивчиви! ПРЕПОРЪЧВАМ!
Светлана Банчева

Изключително добро обслужване! Препоръчвам.
Мариана Алексиева

Изключително любезни, внимателни и ангажирани специалисти! Очният преглед и съветите за избор на подходящи очила са на най- високо ниво!
Лида Пантелеев

Много приятно съм изненадан от профисионализма и човечността на хората,които работят в магазина.
Благодаря и със сигурност ще ви посетя отново!!
Венцислав Стоянов

Страхотни професионалисти, подхождащи с грижа към клиентите и внимание към детайла!
Търпеливо и достъпно ми обясниха всичко, свързано с поставянето и отстраняването на контактните лещи и хигиената на очите, и отговориха на всеки зададен от мен въпрос!
Препоръчвам с две ръце на всекиго, който си търси отзивчиви и спокойни специалисти!
Валентина Стойчева

Възхитена съм! Оптиката до Районния съд, след „Дома на красотата“. В 10 сутринта си запазих час за преглед в 14:45ч. Точно навреме ме прие и прегледа отличен офталмолог, изследва очните дъна, два вида компютърна диагностика и последващ подбор на идеалните лещи. Полезни съвети и изключителна прецизност в консултацията. В 18 часа очилата ми бяха вече готови. ❤️👓❤️👓❤️👓❤️👓❤️👓❤️👓❤️ Препоръчвам!
Корнелия Станева

Професионален подход към всеки проблем и лично отношение към всеки клиент! Препоръчвам на всички, които искат да се погрижат по най-добрия начин за зрението им.

Евелина и Дамян Дамянови

Дамян Дамянов

Отлично обслужване! Беше ми обяснено всичко точно и ясно, позитивно и ведро държание, чиста работа давам 5 от 5
Петър

Страхотни професионалисти! В няколко от големите оптики във Варна категорично ми потвърдиха, че е невъзможна поправката на очилата ми. Отне им 15 мин. Много любезни, учтиви, приветливи и не на последно място за мен – магьосници 😊
Съжалявам, че не знаех за тях по-рано!
Препоръчвам, ако имате нужда от специалисти в областта с две ръце.
Успех им пожелавам !
Десислава Димитрова

Днес си взех новите очила и съм много доволна! Препоръчвам оптика Вижен Кеър на всички, които искат да получат професионално и коректно отношение при избора си на очила. Прочетох за
тази оптика всички ревюта внимателно и реших да отида , тъй като имах спешна нужда от нови очила. Беше ми направен обстоен преглед , който не съм получавала в нито една друга оптика, а даже бих казала и в очен кабинет! Направиха ми се няколко оферти на различни цени и различни производители, като ми се обясниха подробно всички плюсове и минуси. Всеки може да избере сам според възможностите си, тъй като изборът е много голям. Тук не посрещат по дрехите и определено за
тях сте потенциален клиент, към който се отнасят с голямо уважение и респект. Останах много впечатлена и дори си поръчах два чифта очила. Днес като отидох да ги взема получих и много подаръци към тях. Смело мога да кажа, че тези усмихнати и мили хора разбират от бизнес! Бъдете все така позитивни и помагащи, защото много са тези , които имат нужда от вашите продукти, подкрепа и добро отношение! Бъдете здрави, за да сте полезни още дълги години!
Марина Добрева

Много съм доволен от обслужването на клиентите и грижите, предоставяни от оптиците. През последните няколко години с майка ми се борехме със зрението си поради неправилни предписания или качество на работа от други магазини. Това вече е разрешено, след като се видях със собствениците Ася и Пламен.

Те спечелиха редовен бизнес от нас, независимо къде се намирам по света.

Ако имате проблеми със зрението си, не се колебайте и се свържете с тях.

Борислав Лазаров

Имах нужда от чифт очила поради компютърен синдром, с който се сблъсквам поради дълго време, работейки пред лаптопа. Намерих информация за тази оптика през google, докато търсех автентични лещи Zeiss.

Свързах се с тях по email и те ми отговориха мигновено, като ми се обадиха за допълнителни само за мен персонализирани подробности за услугата, от която се нуждаех.

Свързахме се и поръчахме лещите ми от магазина, тъй като те предоставяха много любезно и бързо обслужване. Също така ми дадох гаранция за продуктите и току-що получих моите очила. От личния си опит мога да кажа, че са свършили невероятна работа и определено ви препоръчвам тази оптика.

Благодаря Ви, Пламен и Ася!

Fiduciary Invest

Препоръчвам! Много съм доволен от обслужването и отношението!
Мартин Николов

Изключително дружелюбен и услужлив персонал. Бързо и професионално извършена работа. Силно препоръчвам оптиката!
Филип Филатов

Изключително високо ниво на обслужване. Много внимателно отношение към проблемите на клиентите. Професионалисти във всяко отношение. Благодаря на целия екип!
Гюнсел Алиев

Избрах тази оптика, след като прочетох коментарите тук, за което благодаря. Любезни и професионални, качествени услуги и продукти на европейско ниво.
Tedi Maya

Това да сте на първо място по оценка на клиентите е напълно заслужено! Благодаря ви за доброто отношение и спокойствието, което ми дадохте докато изберем заедно най-подходящите очила. Виниги си личи в един бизнес, кога работиш за да живееш, и кога живееш за да работиш! Вие определено сте от втория тип! Пожелавам още много доволни клиенти, да сте живи и здрави и весели предстоящи празници!
Станислав Великов

I got my glasses in two days, the opticians English was excellent, and he was very helpful and kind. Highly recommended
Sue Jones

Голям избор на рамки и стъкла, любезно отношение и професионална изроботка.
Петя Иванова

Far better service than what you get at Specsavers in the UK and much better machines. Even more, you can just walk in!
Sourav Kalra

Едни от най добрите оптики в цяла Варна. Персонала е много любезен и полезен. Предлага се изключително подробен преглед на очите и очните дъна.
Диана Дончева

I would like to thank the very friendly and helpful staff.
My glasses had a crack in the frame so that glass was no longer held. When I asked the staff for help, in German I was also from the German
helping colleague immediately and I was able to leave the business after 20 minutes with a new spectacle frame.
Thank you for this really good service.
Jochen
Hans-Jochen Unger

Благодарен съм за отзивчивостта и цялостното отношение към мен. Получих информацията и яснотата при закупените от мен очила. Добра цена, качество и… отношение! Благодаря Ви!
Андрей Андреев

Страхотни професионалисти!
Мария Малешкова

Перфектно обслужване и отношение.
Останах много доволен от техния професионализъм.
Препоръчвам ги с двете ръце.
kokito0 11

Вече за втори път ползвам услугите на оптика Вижън кеър, за изработка на очила с прогресивни стъкла.
Изключително доволна съм от отношението,търпението и професионализма на персонала.
Горещо препоръчвам на всички, които имат нужда от компетентен преглед на очите, до избор на рамки и стъкла, да се доверят на професионализма на сем. Петкови и оптика ВИЖЪН КЕЪР!
Настя Петрова

Страхотно професионално отношение с внимание и грижа към клиента! Усмихнати служители и обслужване на високо ниво, с което човек няма как да не бъде доволен!
Анелия Кръстева

Невероятни специалисти и перфектно отношение.Горещо ги препоръчвам ако имате проблем с очите и ако искате да ви продадат качественни продукти.Защо казвам качествени продукти:преди време си поръчах контактни лещи от сайт 6 бр,за една седмица ги отворих всичките бройки с надежада да виждам по -добре,но уви!Посетих оптиката с намерението да сменя марката на лещите,реших обаче да пробвам същата марка ,но не купена от сайт ,а от оптиката на сем .Петкови.Оказа се,че има значение от къде купуваме,тъй като с лещите от оптиката виждам перфектно!Благодаря ви Вижън Кеър!
Румяна

Преди седмица посетих оптика Вижън Кеър.Искам да изразя огромната си благодарност към тях,защото там получих компетентно мнение и голямо внимание!!! Благодарение на тези прекрасни хора аз поръчах очила на сина си и на мен .И двамата останахме много очаровани иблагодарни!!! Искам още веднъж да благодаря на този прекрасен екип и препоръчвам тази оптика на всеки който има нужда от компетентно мнение!!!
Катя Боянова

Това да накараш 2 годишно дете да иска да носи очила и да превърнеш избора на рамка в игра за детето, си е изкуство, което в тази оптика владеят до съвършенство. Благодарим от сърце!
Nadezhda Mileva

Препоръчвам тази оптика с цялото си сърце. Направиха очила на детето ми и сме много доволни от вниманието, рамките, стъклата и цените! Дадоха ни и ценни съвети! Благодарим ви!
Ваня Герчева

Тези хора са уникални!!!! Придружавах приятелката си, която има рецепта за очила и обиколихме много оптики, но не можахме да се доверим на никого, докато не влязохме тук. Аз наблюдавах отстрани как работят тези хора, които до колкото разбрах са семейство. Ще разкажа накратко какво видях. Жената обясняваше на едно момиче за контактни лещи и си личеше цялата искренна загриженост на света да намерят най-подходящите лещи. Мъжът говореше с друга жена за някакви сложни стъкла и зависимостта от рамката и потребностите на хората. Младото момче предаваше готовите очила на друга клиентка и много внимателно й обяснявяше как да се грижи за тях, като й даде и много подаръци за да ги поддържа. Като ги слушах и на мен ми се прииска да нося очила и лещи :). Те горят в своята професия и много им личи че я обичат. Отговориха после подробно и внимателно на всички въпроси и на приятелката ми и се съобразиха и с финансовите ни възможности. Направиха й супер красиви и комфортни очила, които бяха на ниска цена и се отнесоха с голямо внимание. Никога не съм предполагал че съществуват такива хора – България не е изгубена с хора като тях. Извинявам се за дългия коментар, обикновено съм кратък, но тук бях поразен и си заслужава всяка написана дума! Бъдете благословенни, мило семейство!
Niki Doneff

Професионалисти с невероятно добро отношение към клиентите си,богат избор от модели на цени от А до Я.Препоръчвам!!!
Vanq Slavova

Страхотно обслужване на клиентите! Голям избор от най – различни видове очила, за които ни бива предоставена подробна и полезна информация, за да се вземе най – доброто решение! Също така и апаратурата е от най – високо ниво! Всичко това прави Вижън кеър за мене най – добрата оптика в града!
Hristo Denev

Бяхме за няколко дни във Варна и дъщеря ми си изгуби очилата. Бях притеснена повече от факта, че тя е капризна и с почти нищо не се харесва. Но във вашата оптика я предразположихте с много внимание, обяснения и най-вече с приятелско отношение. Тя носи с удоволствие очилата, които й направихте и е толкова впечатлена от леличката в оптиката, че като порасне иска да стане като нея. :):):)
Благодаря ви за всичко, включително, че я убедихте да носи цветни очила, а не черни!
Петя Василева

Чувствам се като преродена с новите си контактни лещи! Имам и очила от тази оптика и съм много благодарна за всичко! Цените им са супер, вниманието също! Благодаря ви!
Ели Георгиева

Родителите ми са ходили в оптика Вижън кеър за очила на майка ми. Оказало се е, че тя не вижда, защото има плътни пердета и на двете очи. Майка ми е искала да й направят хубави очила, с които да чете и да вижда надалече, но при тестовете се е установило, че какъвто и диоптър да й сложат, тя не виждала. Оптиците са й обяснили, че направата на очила няма да подобрят състоянието й и само ще си даде напразно парите, като са я посъветвали да потърси лекар, за да обсъди с него лечението! Искам сърдечно да благодаря на екипа на оптика Вижън кеър за вниманието им към моята майка и за честността им и затова, че не са постъпили комерсиално! Мили оптици, вие сте хора с големи сърца!
viktor ananiev

Нося контактни лещи и оптика Вижън кеър беше мястото, където ме консултираха най-внимателно и подробно какви лещи са подходящи за мен и от тогава съм техен клиент. Купувам лещите от тях на супер ниски цени и винаги отговарят подробно и любезно акоимам някакви въпроси! Супер сте!
Lusi Ivanova

От дете нося очила и когато открих оптика Вижън кеър, разбрах, че това е моята оптика. Няма друго място във Варна, където да съм получавалa повече внимание и професионализъм. Очарованa съм от апаратурата, която имат, точното и коректно отношение и внимание към всеки клиент. Направиха очила и на моите родители – струваха 25 лв с полска пластмасова рамка и стъклата общо. Всички, на които съм препоръчалa оптиката са много доволни и казват, че са получили качествени очила на нормални цени,и са очаровани от любезното отношение, обясненията и професионализма на оптиците! Мили хора, благодаря, че ви има! Вие направихте щастливи семейството ми, родителите ми, приятели и колеги, които са ви посетили!
С огромна благодарност! Диана
Atanas Dimitrow

Висок професионализъм, коректност, внимание и лоялност към клиентите! С това свързвам екипа на Оптика Вижън Кеър Варна!
Дългогодишен клиент на оптиката
Svetlana Geneva

Невероятно обслужване, безкомпромисно качество и супер цени!
Momchil Popov

Супер вежливо обслужване
Georgi Hristov

Безкрайно благодаря за вниманието , професионалното и човешко отношение ! Работете и дерзайте все така имаме нужда от хора като Вас!!!
Борислава Мукова

Хората си обичат работата и ти обясняват с удоволствие. Препоръчвам с две ръце!
G.M Ad

Благодаря за много милото и професионално отношение! Висок професионализъм съчетан с богат избор на продукти! Препоръчвам!!!
Галина Кирчева

Препоръчвам оптика Visión Care на всеки който търси качество на конкуретни цени, бързо обслужване и експертна консултация. Любезни и внимателни спечелиха ме като клиент.
Антоанета Павлинова Лазарова

Благодаря за чудесната работа и страхотното отношение! Вие сте истински професионалисти! Препоръчвам вашите услуги на всичките си познати! Желая ви късмет и успехи във всичко!
Anatoly Ganchev

Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ към екипа на оптика Vision care!
Винаги се отнасяте с голямо внимание и професонализм към клиентите си!
Богат избор на очила, рамки и лещи.
Препоръчвам на всички, който търсят хубави очила/лещи и професионално обслужване, да посетят оптика Vision Care!
Наталия Тодорова

Страхотно обслужване, голямо внимание към клиентите и личните им предпочитания. Отлична колекция и богат избор на продукти. Силно препоръчвам на всеки!
Dimitar Todorov

Най доброто обслужване в града!
Иван Стойчев

Към екипа на Вижън Кеър, едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Професионализъм за който всеки може да се убеди ако посети тази невероятна оптика.
Благодарим Ви мили хора!
Радо и Грета

Благодаря ви за отношението, търпението и позитивността с която дарявате клиентите си! Изключителни професионалисти – от организацията на прегледа, консултирането и получаването на готовия продукт! Личното ви отношение е даже трогателно, когато имаш проблем с очите и някой отзивчиво предлага всякакви възможности да го реши на момента, е изключително важно и ценно! Това за мен са правили само семейството и най-близките приятели! Сега вече и вие сте от този мой кръг! Здраве и успех и дано има повече хора като вас!
Дора Василева
Dora Vasileva

Благодаря ви ,мили хора!Благодарение на вас детенцето ми вижда прекрасно с новите си очила и си ги носи със самочувствие и радост!Във вашата оптика получих качествени очила на отлична цена и срещнах прекрасно отношение и съвети!Много съм доволна от резултата и очарована от абсолютния професионализъм и начин ,по който ни консултирахте!Класна оптика ,професионално обслужване ,което препоръчвам на всички!Благодаря ви ,бъдете здрави и щастливи!
desitka

Много отзивчиви и чудесно заредени.
Галина ЕНЕВА

Oптиката Vision Care е образец за това как се печелят постоянни клиенти. Очилата са грижа за очите, но и аксесоар, което изисква особени умения у екипа на всяка добра оптика. Във Vision Care бях посрещнат с рядко срещана комбинация от професионализъм и невероятно отношение към клиента. Нося очила от дете, а търсенето на рамки винаги ми е било досадничко и уморително начинание. Екипът на оптиката не само ми предложи от самото начало продукти, които ме очароваха, но и търпеливо, внимателно и с мисъл ме насочи в правилната посока при крайния избор. Отделно получих отлична консултация за контактни лещи, а изработката на стъклата беше светкавична. Препоръчвам Vision Care, защото е най-добрата оптика, която съм срещал досега в България и чужбина, защото консултацията и избора на очила при Вас е удоволствие! Благодаря Ви!
Yavor Stamenov

Very friendly and professional staff.
The location is easy and convenient.
Prices are compatible.
Selection is good.
Thank you for our three new pairs of sun glasses 🙂
Konstantina Grozdeva

Специални благодарности на екипа на Vision Care – Невероятни професионалисти! Апаратурата с която разполагат е на изключително високо ниво.
Подхождат с внимание и се стараят да помогнат на всеки клиент да направи точния избор.
Радвам се, че все още има хора, които разбират от работата си и я вършат с удоволствие!
Жаклин Желязкова

Страхотни професионалисти! „Подозрително“ любезни и търпеливи, отлични консултанти, и не на последно място- отлични артикули! Със сигурност няма да ни е последното посещение при Вас! Благодарим Ви!
Елеонора Георгиева

Отлично обслужване!
NIKOLAY RAYCHEV

Оптика с богата гама от очила, рамки и стъкла, но не на последно място качествено обслужване с много позитивно отношение към клиента. Благодаря Ви,че ми помогнахте да направя най-добрият избор на очила за мен. Препоръчвам тази оптика!
S.Katelieva

Отлично обслужване! Очарована съм от оптиците, страхотни професионалисти! Нося очила с висок диоптър от 10г и за пръв път попадам на толкова качествено обслужване! 1. Беше ми обяснено какви рамки са подходящи за диоптъра ми и защо. 2. Много бърза и качествена изработка и стъклата ми – 7,50 D изобщо не излизат извън рамката. Много благодаря на прекрасния екип на Vision Care!
Milena Georgieva

Най-добрите професионалисти. От тях получих най-компетентното мнение и най- добрия избор на очила.
Десислава Костадинова

Най-добрата оптика, на която съм попадала до сега! Смея да твърдя, че там ми направиха най-обстойния очен преглед и ми отделиха изключително много време и внимание. Обясниха ми всичко подробно и ясно за да го разбера. Подбраха най-подходящите за мен контактни лещи и ми дадоха ценни съвети.Изключителни професионалисти и хора! Препоръчвам с две ръце!
Janeta Vasileva

Thank you both Asya and Plamen for your professional, aesthetic and friendly attitude! You transform the act of wearing glasses into a nice and pretty piece of touch to one’s individual style. Will come back to you, no matter the other optical options I have – you just do the things the right way in every step from choosing to after purchase! I’d highly recommend your place to everyone looking for quality, great attitude and fast service. Warm wishes, Mihaela
Mihaela Petrova

Бях доста объркана за това , коя оптика да избера и не съжалявам , че избрах Вас ! Търпеливи , позитивни , професионалисти , обясняват всичко и избират най-добрия здравословен пакет услуга ! Благодаря Ви много ! Да сте живи и здрави !
Светлана Горанова

След доста търсене точно тук намерих моите слънчеви очила, а и си поговорих над половин час с тези готини хора. След време пак ще ги посетя.
Erol

Преди известно време си направих очила в тази оптика. Хората бяха много любезни и отзивчиви. Харесването на рамки отне много време и много проби до намирането на правилните, но все пак ме изтраеха до край с 🙂 на лицето. Попитаха ме до каква цена да са.. и макар след всички неща да се оказа, че ще излязат по-скъпи заради самото стъкло, ми направиха отстъпка да се впишем във възложената от мен сума. Изключително търпеливи, любезни и много бързи в изготвянето на поръчките !! Препоръчвам с две ръце!
Daniel Dimitrov

Искрено Ви благодаря! Професионализмът и любовта към това, което вършите, са наистина големи! Отношението Ви към клиентите е човешко и неподправено ! Успели сте да съхраните в сърцата си добротата и загрижеността към личността, която много хора загубват с времето. БЛАГОДАРЯ ВИ
Станила Атанасова

Сърдечни благодарности, мили хора за Вашият професионализъм и внимание. Почувствах обич! Аз не само си тръгнах от Вашата оптика с нови очила, Вие ми помогнахте да забравя за рака на кожата и за белега, който сигурно още си е на мястото, но аз вече не го виждам. Чувствам се красива благодарение на Вас!
Нели Чернева

В тази оптика се срещнах не само с професионалисти, но и намерих хора, които държат клиентът да остане доволен, независимо от усилията и времето, коите те ще положат и показват загриженост към проблема на всеки един клиент. Наистина бих желал да изкажа своето най-голямо възхищение към тези хора и начина им на работа. Изключително отзивчиви, с удоволствие и яснота отговаряха на всеки мой въпрос. Тъй като работя на компютър през по-голямата част от деня, те се погрижиха да получа възможно най-качествените стъкла, които да ми осигурят максимална защита и комфорт на очите. Цените са достъпни за абсолютно всеки, който би желал най-доброто за своите очи.

Благодаря ви, Ася и Пламен Петкови!

С уважение
М.Б.

mbogdanov

Изкючителни професионалисти. Препоръчвам тази оптика на всеки.
Успехи и късмет на целия екип
Kostadin Bogdanov

След огромното ми разочарование от една известна верига ,Вижън Кеър бяха оптиката , която избрах Изключително съм доволнa от професионализма и топлото отношение в оптика Вижън Кеър. Прегледите са на изключително ниво. Всичко се обяснява до последния детаил на клиента.Те са изключителни,те наистина работят за клиента.БЛАГОДАРЯ
Seval Izetova

Много време се чудех дали да посетя тази оптика и се радвам, че го направих. Отделят необходимото време и внимание на всеки клиент, за което съм изключително благодарна на служителите. Препоръчвам оптиката. Обслужването е много добро и цените са достъпни за всеки. Продължавайте в същия дух!
Denny Krysteva

Учтиви и внимателни професионалисти. Богат избор на очила,рамки и стъкла. Най модерна апаратура за преглед и изработка на стъкла. Продуктите са в широк ценови диапазон за всеки джоб. Атракративни промоции и отстъпки. А от изработката на очилата съм възхитен. Клиент съм на оптика Вижън кеър защото виждам кристално ясно с очилата изработени от тях. Опитайте и вие заслужава си..
Yulian Yanev

От дете имам проблеми с очите. Тази година ми направиха операция. След нея ми предписаха нови очила, които изпълниха в оптичния център на „Вижън Кеър“, бул. „Владислав Варненчик“ №51, Варна. Бях приятно изненадана от вниманието и отзивчивостта на оптичката Ася Петкова. Малко са примерите в живота ми (вече съм на 64г.) за подобно грижовно отношение, каквото имаха тя и нейният съпруг Пламен Петков към моя случай. Забелязах, че вниманието не беше само към мен, а за всеки, който потърсеше услугата в оптичния магазин. Благодарна съм за тяхното търпение и за професионалните умения по моя случай, които ме трогнаха. Добрината им стопли сърцето ми.
Христина Кирилова

Когато преди 8 години за пръв път стъпих в оптика Вижън Кеър бях изключително притеснена, защото тъкмо бях открила проблем със зрението ми. Там, обаче ме посрещнаха по най-топлия и страхотен начин, обясниха ми всичко до най-дребните детайли и още след първата ни среща аз бях сигурна, че ще получа най-доброто обслужване и качество! Винаги подхождат с внимание и уважение към всеки един клиент. Благодаря Ви Вижън Кеър за това, че мога да се радвам на прекрасно зрение!
Ивалина Илиева

The customer service was really professional and friendly and I got a nice pair of glasses at a decent price.
Ivo Dimitrov

Изключително съм доволен от професионализма и топлото отношение в оптика Вижън Кеър. Прегледите са на изключително ниво. Всичко се обяснява до последния детаил на клиента. Обстановката вътре също е много приветлива и отпускаща (а знаем колко много всеки се притеснява, когато става дума за очите му). Знам за оптиката от около 2 години, но от тогава друга не съществува за мен и я препоръчвам постоянно на моите приятели и близки.. Пожелавам им още повече успехи (доволните клиенти са си закономерност и сега). Благодаря Ви!
Kosta Petrov-Ex

Искам просто да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ! Страхотни сте! В оптика Вижън Кеър срещнах изключителни професионалисти, които бяха много любезни, усмихнати и изчерпателни в отговорите си на моите многобройни въпроси. Горещо препоръчвам на всеки, който иска да получи качествено обслужване и вежливо отношение.
Preslav Shterev

От години съм клиент и винаги обслужването е на ниво!
Elena Stoyanova

Сърдечни благодарности на оптиците от Вижън кеър Варна! Преди време направиха очила по пенсионерска оферта на родителите ми, полска рамка с олекотени стъкла само за 25 лв. Впечатлени сме от вниманието, което обърнаха на възрастните хора и професионално обясниха какво е добре да се направи. Купихме очила за 25 лв, а ни обслужиха като за 2 500 лв! Благодарим за човечността и професионализма!
Eli Vaseva

Изключително съм впечатлена и доволна от оптика Вижън кеър, там оправиха моя проблем с контактни лещи, който ме тормозеше отдавна.
Преди време очна лекарка от известна варненска болница ми препоръча някакви контактни лещи, които били много хубави и можело да се спи с тях. Купих си ги и не след дълго очите ми започнаха да се възпаляват и сутрин да виждам замъглено. Очната ми изписваше всякакви капки и кремове, които успокояваха временно проблема и после пак всичко започваше отначало. Ходих в няколко оптики и навсякъде ми даваха различни лещи с високо водно съдържание, които още повече ми дразнеха, даже някои ми падаха от очите.
Мои познати ми препоръчаха оптика Вижън кеър, в която работели мъж и жена, които си разбирали много от работата. Когато отидох и разказах всичко на жената в оптиката, тя ми зададе няколко въпроса и ми обясни за връзката между контактните лещи, влажността на очите, хормоните и радиуса на окото, който имал значение как ще легне лещата. Оказа се, че имам малък радиус на окото, а и след раждане поради хормонален дисбаланс очите ми са по-сухи. Оптичката ми измери радиуса и ми предложи дишащи лещи с подходяща извивка и ми даде овляжняващи капки с хиалуронова киселина и алое вера.Обясни ми и че не е добре спя с лещите, за по-добра хигиена. Вече няколко месеца използвам лещите, които тя ми препоръча и капките и нямам никакви проблеми и вече не ми се възпаляват очите! Жената ми реши проблема толкова професионално и съм безкрайно благодарна, защото досега никой лекар не ми беше обръщал такова голямо внимание и не ми беще обяснявал така както тя, а просто ми изписваха поредната рецепта с антибиотици и кремчета.
Радвам се, че открих своята любима оптика, всички там са много мили и си разбират от работата! Направиха очила и на майка ми и тя е изключително доволна, вече не я боли главата когато работи по цял ден на компютър! Препоръчвам тази оптика на всички! Благодаря ви, сем.Петкови!
Диди Иванова

Hallo !
Während meiner Behandlung in der Dentaprime-Klinik habe ich dann auch den Optiker: Vision Care ,In Varna aufgesucht. Wollte mich am Anfang erst mal umschauen und da ich kein Bulgarisch kann und mein English schon lange her ist, war ich echt froh auch mit deutsch verstanden zu werden. Mit Herzlichkeit und Ihrem Fachwissen konnte mich Frau Asya Petkova dann auch noch Überzeugen. Hab mich dann noch für eine Gleitsicht –Brille entschieden! Und wie es auch bei uns nicht anders ist , wurden meine Augen erst mal nochmals vermessen. Und da mein Aufenthalt leider nicht mehr solange in Varna war wurde vereinbart das Sie mir die fertige Brille nachschicken, was dann auch ganz hervorragend geklappt hat! Vielen Dank für meine Schöne Neue und günstige Gleitsicht-Brille von Zeis!
Mit freundlichen Grüßen
Dieter Scholz, BRD Schramberg

От години съм клиента на оптика Вижън Клеър Варна и винаги оставам много доволна от професионалното обслужване, хуманното и позитивното отношение на прекрасните собственици,който винаги посрещат с усмивка клиентите си. Разполагат с модерна оптична техника ,богат избор на рамки и перфектни стъкла на фирмата Zeiss ,които са на много достъпни цени ,въпреки високия клас .
Благодаря Ви ,че Ви има!!!
Сийка Божанова

Уникална оптика! Много точна диагностика (самият преглед ми прилича на космическа разходка) , прекрасно отношение от екипа, винаги получавам отговори на хилядите си въпроси и си тръгвам усмихната и мноооооого доволна от поредната си нова придобивка. От седем години това е единствената оптика, в която ходя и не спирам да я препоръчвам и да водя приятели там!
Анжела Жекова

Купих си диоптрични очила за работа с компютър от Вижън кеър и съм много доволен. Обясниха ми всичко за синята светлина и как да предпазвам по-добре очите си. Благодаря Ви!
Я. Илиев